Pobjeda nad Jadranom

event 28.08.2020.

Nade HAVK Mladost pobjedom su započele novu, četvrtzavršnu, fazu završnog turnira Prvenstva Hrvatske koje se do nedjelje igra u Rijeci. U prvom susretu skupine F Žapci su bili bolji od Jadrana 9:5 (2:0, 3:1, 3:3, 1:1). Odlično su izabranici Duška Marinića otvorili današnji susret. U prvih 6 minuta poveli su 2:0, u drugoj četvrtini povećali […]

Nade HAVK Mladost pobjedom su započele novu, četvrtzavršnu, fazu završnog turnira Prvenstva Hrvatske koje se do nedjelje igra u Rijeci.

U prvom susretu skupine F Žapci su bili bolji od Jadrana 9:5 (2:0, 3:1, 3:3, 1:1). Odlično su izabranici Duška Marinića otvorili današnji susret. U prvih 6 minuta poveli su 2:0, u drugoj četvrtini povećali prednost na 5:1 i tu prednost održali do kraja. Ovom pobjedom Žapci su osigurali polufinale.

Sutra je na rasporedu posljednji susret četvrtzavršne skupine kada će se Mladostaši sastati s prvoplasiranim sastavom skupine D – KPK-om. Ovaj susret odredit će protivnika s kojim će se mladi Žapci boriti za ulazak u finale.